Cursuri de initiere in patinaj

Cursuri patinaj artistic la Unic Ice

Cursuri patinaj artistic la Unic Ice

Program cursuri de patinaj valabil in perioada 06.01.2020 – 23.12.2020:

Cursuri patinaj copii incepatori

 • Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri: 17.00 – 18.00
 • Miercuri (grupa 2): 19.40 – 20.30
 • Sambata, Duminica: 10.30 – 11.30

Cursuri patinaj copii avansati

 • Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri: 16.00 – 17.00
 • Sambata, Duminica: 09.30 – 10.30

Cursuri patinaj copii grupa GOLD

 • Sambata, Duminica: 08.30 – 09.30

Cursuri patinaj ADULTI incepatori

 • Joi : 20.40 – 21.30

Tarif curs COPII (intrare pe gheata + inchiriere patine+ instructaj):

 • 150 lei / persoana / abonament 5 intrari prestabilite (in momentul in care se va achita abonamentul, se vor fixa obligatoriu si cele 5 date de intrare la curs)
 • 40 lei / persoana / 1 intrare curs. Intrarea la curs se va face pe baza de rezervare !

Tarif curs ADULTI (intrare pe gheata + inchiriere patine+ instructaj):

 • 200 lei / persoana / abonament 5 intrari prestabilite (in momentul in care se va achita abonamentul, se vor fixa obligatoriu si cele 5 date de intrare la curs)
 • 50 lei / persoana / 1 intrare curs

Antrenori: Marian Prisacaru & Diana Matei 

* In cazuri de exceptie (competitii de patinaj artistic la nivel national sau international / probleme grave de sanatate sau familiale etc) antrenorii pot lipsi de la cursuri. Acestia vor fi inlocuiti, fie de un alt antrenor de patinaj, fie de un sportiv de performanta care are experienta de lucru cu copiii.

 

INFO UTILE:

 • Cursurile se patinaj pentru copii se adreseaza exclusiv copiilor cu varsta de minim 4 ani.
 • Inscrierile pentru cursurile de patinaj se fac la tel. 0720 708 758 sau direct la patinoar. In anul 2020 se pot efectua rezervarile incepand cu data de 02 ianuarie.
 • Grupele vor fi formate din maxim 25 de persoane, iar cei ce absenteaza fara a anunta in prealabil (cu mimim o zi inainte de inceperea cursului) vor fi eliminati din lista de prezenta si vor pierde ora de curs fara a o mai putea reprograma.
 • La curs pot fi primite si persoane din afara listei de prezenta, in limita locurilor disponibile. Acest lucru este insa foarte putin posibil in lunile ianuarie, februarie si martie!
 • In timpul cursurilor patinoarul este rezervat exclusiv persoanelor prezente la antrenament. Este interzisa prezenta pe gheata a altor clienti !

REGULAMENT CURSURI DE PATINAJ

1.Patinajul se face pe risc propriu; Administratia patinoarului nu raspunde de eventualele accidentari ale patinatorilor.
2.Cursurile se patinaj se adreseaza exclusiv copiilor cu varsta de minim 4 ani.
3. Accesul pe gheata in timpul cursului este permis numai cu patine si in prezenta antrenorului.
3.Accesul pe patinoar se poate face contra cost conform tarifelor afisate la intrarea in unitate:
Tarif curs (intrare pe gheata + inchiriere patine+ instructaj):
-150 lei / persoana / abonament 5 intrari nominale (in momentul in care se va achita abonamentul, se vor fixa obligatoriu si cele 5 date de intrare la curs) valabil pentru 45 de zile.
-40 lei / persoana /1 intrare curs . Intrarea la curs se va face pe baza de rezervare !
4. Plata se face integral, indiferent de ora la care se solicita accesul pe patinoar pentru cursul aflat in derulare.
5. Biletul de intrare / abonamentul nu este transmisibil. Pe baza platii unui bilet nu pot intra pe gheata mai multe persoane si nici nu se vor acorda mai multe perechi de patine.
6. Clientii care detin abonament de intrare, au obligatia de a-l prezenta imediat ce au intrat in incinta. Angajatii nu au obligatia de a cauta clientii pentru bifarea abonamentelor. Neprezentarea abonamentelor la caserie duce la pierderea intrarilor existente si la interzicerea accesului pe viitor.
7. Pentru copiii care doresc sa patineze in seriile de patinaj adresate publicului si desfasurate inainte / dupa curs, adultii vor achita tarifele afisate ( 12 lei/ serie – intrare pe gheata sau 18 lei / serie – intrare pe gheata si inchiriere de patine) si vor respecta regulamentul adresat publicului.
8.Accesul la cursurile de patinaj se face exclusiv in baza unei rezervari facute in prealabil. Inscrierile pentru cursurile de patinaj se fac la tel. 0720 708 758 (valabil zilnic in intervalul 10.00- 19.30) sau direct la patinoar. In momentul in care se va achita un abonament de 5 intrari, se vor fixa obligatoriu si cele 5 date de intrare la curs, in acest mod fiind realizate si rezervarile.
9.Facturile nu pot fi eliberate pe numele copiilor. Acestea se vor elibera pe numele adultului care ii va insoti, iar acesta va trebui sa ne furnizeze datele de facturare (se va semna implicit si acordul cu privire la utilizarea si prelucrarea datelor personale in vederea emiterii facturii)
10.Grupele vor fi formate din maxim 25 de copii, iar cei ce absenteaza fara a anunta cu mimim o zi inainte de inceperea cursului  vor fi eliminati din lista de prezenta si vor pierde ora de curs fara a o mai putea reprograma.
11.La curs pot fi primiti si copii din afara listei de prezenta, in limita locurilor disponibile. Atentie ! In lunile Ianuarie, Februarie si Martie acest lucru este foarte putin probabil !
12.In timpul cursurilor patinoarul este rezervat exclusiv copiilor prezenti la antrenament.
13.In cazuri de exceptie (competitii de patinaj artistic la nivel national sau international / probleme grave de sanatate sau familiale etc) antrenorul poate lipsi de la cursuri. Acesta va fi inlocuit, fie de un alt antrenor de patinaj, fie de un sportiv de performanta care are experienta de lucru cu copiii
14. Fiecare patinator se va incalta singur (sau va fi incaltat de adultul care il insoteste). Angajatii patinoarului nu au obligatia de a incalta clientii !
15. Accesul copiilor cu varsta mai mica de 14 ani, este permis numai cu acordul parintilor.
16.Este indicat ca tinuta copiilor sa fie una lejera, asemanatoare celei de la orele de educatie fizica.
17.Este recomandat ca fiecare copil sa poarte manusi !
18. Nu va urcati pe mantinela, si nu sariti peste mantinela si nu deteriorati bannerele publicitare.
19. Deteriorarea sau distrugerea patinelor va duce la plata acestora (200 lei).
20. Este interzis fumatul si accesul cu mancare si bautura pe suprafata ghetii.
21. Este interzisa introducerea pe gheata a unor echipamente si accesorii dacă nu fac obiectul antrenamentului.
22. Este interzisa aruncarea cu bulgari de zapada sau alte obiecte in incinta patinoarului sau in afara lui.
23. Folosirea unui limbaj obscen atat cu angajatii patinoarului cat si cu orice client aflat in incinta, cat si orice atitudine ostila, dispretuitoare fata de personalul patinoarului si indicatiile acestuia, va atrage imediat evacuarea si interzicerea accesului pe viitor !
24. Nu spargeti gheata in mod intentionat.
25. Daca ati cazut pe gheata, ridicati-va in cel mai scurt timp posibil.
26. Este interzis accesul persoanelor in stare de ebrietate.
28. Nu este permisa iesirea din unitate a clientilor incaltati cu patine (indiferent daca aceastea au fost inchiriate, sau daca apartin clientilor) !
28. In pauzele de refacere a ghetii, este interzis accesul  in patinoar si in spatiul de echipare!
29. Spatiul de echipare este destinat EXCLUSIV persoanelor care patineaza la Unic Ice ! Persoanele insotitoare trebuie sa astepte la mesele din jurul patinoarului !

Anuntati paza sau personalul patinoarului de orice incalcare a acestui regulament.
Nerespectarea acestui regulament duce de la sine la evacuarea de pe gheata sau chiar din incinta complexului si interzicerea accesului pe o perioada nedeterminata.

CATIVA DINTRE ELEVII NOSTRI:

Fotolia_56038378_XS