Regulament

skate5

REGULAMENT

1. Patinajul se face pe risc propriu; Administratia patinoarului nu raspunde de eventualele accidentari ale patinatorilor.
2. Accesul pe gheata este permis numai cu patine.
3.Accesul pe patinoar se poate face contra cost, prin plata biletului de intrare, valabil pentru o serie de patinaj conform programului afisat la intrarea in unitate.
4. Plata se face integral, indiferent de ora la care se solicita accesul pe patinoar pentru seria in curs. Clientii care nu vin sa patineze de la inceputul unei serii de patinaj vor iesi de pe gheata la sfarsitul acestei serii ! Acestia sunt rugati sa nu insiste pentru acordarea unui timp suplimentar sau pentru acordarea unei reduceri pentru minutele in care au intarziat !
5. Biletul de intrare nu este transmisibil. Pe baza platii unui bilet nu pot intra pe gheata mai multe persoane si nici nu se vor acorda mai multe perechi de patine.
6. Fiecare patinator se va incalta singur. Angajatii patinoarului nu au obligatia de a incalta clientii !
7. Accesul copiilor cu varsta mai mica de 14 ani, este permis numai cu acordul parintilor.
8. Copii cu varsta mai mica de 5 ani au acces cu patine si doar insotiti de persoane care au echipament adecvat pentru patinaj.
9. Patinele predate de client in timpul sau la finalul unei serii de patinaj, nu se vor prelua pentru a doua oara in baza biletului de intrare achitat initial.
10. Deteriorarea sau distrugerea patinelor va duce la plata acestora (200 lei).
11. Patinaţi DOAR in sensul acelor de ceasornic daca nu se indica altfel.
12. Este interzis accesul cu mancare si bautura pe suprafata ghetii.
13. Este interzis patinajul intr-o maniera care poate pune in pericol securitatea celorlalti patinatori, patinajul in forta, cu viteza, sau balansul printre ceilalti patinatori, precum si practicarea unor jocuri.
14. Este interzisa purtarea pe umeri, in brate, in spate a altor persoane (inclusiv copii), aparate foto, video,genţi, etc., pe timpul patinajului.
15. Este interzisa introducerea pe gheata a pucurilor de hochei sau a altor echipamente si accesorii dacă nu fac obiectul unui antrenament organizat de administratia patinoarului.
16. Este interzisa aruncarea cu bulgari de zapada sau alte obiecte in incinta patinoarului sau in afara lui.
17. Folosirea unui limbaj obscen atat cu angajatii patinoarului cat si cu orice client aflat in incinta, cat si orice atitudine ostila, dispretuitoare fata de personalul patinoarului si indicatiile acestuia, va atrage imediat evacuarea si interzicerea accesului pe viitor !
18. Distrugerea sau deteriorarea oricaror bunuri din incinta patinoarului sau a spatiului de echipare va duce la plata necesara pentru prejudiciul creat, precum si la interzicerea accesului pe viitor !
19. Nu spargeti gheata in mod intentionat.
20. Daca ati cazut pe gheata, ridicati-vain cel mai scurt timp posibil.
21. Pe intreaga suprafata a ghetii nu se fumeaza.
22. Nu va urcati pe mantinela, si nu sariti peste mantinela.
23. Este interzis accesul persoanelor in stare de ebrietate.
24. Nu deteriorati bannerele publicitare.
25. Parasiti gheata cat mai rapid cand se anunta sfarsitul seriei de patinaj.
26. Nu este permisa iesirea din unitate a clientilor incaltati cu patine (indiferent daca aceastea au fost inchiriate, sau daca apartin clientilor) !
27. In pauzele de refacere a ghetii, este interzis accesul  in patinoar si in spatiul de echipare!
28. Spatiul de echipare este destinat EXCLUSIV persoanelor care patineaza la Unic Ice ! Persoanele insotitoare trebuie sa astepte la mesele din jurul patinoarului !

Anuntati paza sau personalul patinoarului de orice incalcare a acestui regulament.
Nerespectarea acestui regulament duce de la sine la evacuarea de pe gheata sau chiar din incinta complexului si interzicerea accesului pe o perioada nedeterminata.

skate1